skip to main
|
skip to sidebar
Yöresel yemekler, Yöresel Lezzetler, Yöresel Ürünler...
7.12.2008
Metez
Hamur yoğrulur. Biraz büyükçe açılır. İçine soğanlı nar veya kıyma konur. Suda haşlanır. Tepsiye dökülür ve üzerine zeytinyağı dökülür.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yöreler
Adana Yöresi
(9)
ADIYAMAN YÖRESİ
(3)
AFYON YÖRESİ
(6)
AĞRI YÖRESİ
(7)
AKSARAY YEMEKLERİ
(1)
AKSARAY YÖRESİ
(1)
AMASYA
(2)
AMASYA YÖRESİ
(2)
ANADOLU YEMEKLERİ
(1)
ANKARA YÖRESİ
(1)
ANTALYA YÖRESİ
(2)
ARDAHAN YÖRESİ
(3)
ARTVİN YÖRESİ
(3)
AYDIN YÖRESİ
(2)
BALIKESİR YÖRESİ
(12)
BARTIN YÖRESİ
(2)
BATMAN YÖRESİ
(1)
BAYBURT YÖRESİ
(2)
BİLECİK YÖRESİ
(5)
BiNGÖL YÖRESi
(6)
BiTLiS YÖRESi
(5)
BOLU YEMEKLERİ
(3)
BURDUR YÖRESi
(7)
BURSA YÖRESİ
(6)
ÇANAKKALE YÖRESİ
(3)
ÇANKIRI YÖRESİ
(12)
ÇORUM YÖRESİ
(4)
DENİZLİ YÖRESİ
(2)
DİYARBAKIR YÖRESİ
(5)
EDİRNE YÖRESİ
(2)
ERZİNCAN YÖRESİ
(3)
ERZURUM YÖRESİ
(9)
ESKİŞEHİR YÖRESİ
(1)
GAZİANTEP YÖRESİ
(15)
Genel
(4)
Giresun Yöresi
(4)
GÜMÜŞHANE YÖRESİ
(8)
HAKKARİ YÖRESİ
(3)
HATAY YÖRESİ
(5)
HİNDİSTAN
(2)
ISPARTA YÖRESİ
(1)
İÇEL YÖRESİ
(1)
İSTANBUL YÖRESİ
(2)
İZMİR YÖRESİ
(2)
KARADENİZ YÖRESİ
(1)
KARS YÖRESİ
(4)
KASTAMONU YÖRESİ
(1)
KAYSERİ YÖRESİ
(6)
KİLİS YÖRESİ
(3)
KONYA YÖRESİ
(5)
KÜTAHYA YÖRESİ
(4)
MALATYA YÖRESİ
(2)
MARDİN YÖRESİ
(2)
MERSİN YÖRESİ
(2)
MUŞ YÖRESİ
(2)
NEVŞEHİR YÖRESİ
(2)
NİĞDE YÖRESİ
(2)
ORDU YÖRESİ
(2)
Organik pekmezli fındık kreması-250 gr
(1)
OSMANİYE YÖRESİ
(6)
RİZE YÖRESİ
(4)
SAKARYA YÖRESİ
(6)
SAMSUN YÖRESİ
(2)
SİİRT YÖRESİ
(2)
SİNOP YÖRESİ
(4)
SİVAS YÖRESİ
(8)
ŞANLIURFA YÖRESİ
(2)
TEKİRDAĞ YÖRESİ
(2)
TOKAT YÖRESİ
(4)
TRABZON YÖRESİ
(19)
UŞAK YÖRESİ
(4)
VAN YÖRESİ
(5)
YOZGAT YÖRESİ
(8)
Zonguldak Yöresi
(4)
Abone Ol: yöresel ürünler
Kayıtlar
Atom
Kayıtlar
Yorumlar
Atom
Yorumlar
Blog Arşivi
►
2009
(66)
►
Temmuz
(2)
►
Haziran
(9)
►
Ocak
(55)
▼
2008
(243)
▼
Aralık
(237)
Yabani Lahana (Galdirik) yemekleri
Lahana Guliya
Lahana Ezme
Harhaşi (Dudeyi)
Lahan Diblesi
Ciğerli Bulgur
Yumurta Sızdırması
Kavut
Arabaşı
Patlıcan Meftunesi
Patlıcan Kebap
Çatal Aşı
İskilip Dolması
Keşkek
Bıhtı ( Pıhtı Aşı )
Zeytinyağlı pırasa dolması
Çekme
Gazel Böreği
Mengen Pilavı
Nohutlu Mantı
Büzme Tatlısı
Lor Dolması
Galacoş
Kışlık Dolma
Yumurtalı Isput
Pum Pum Çorbası
Sarımsaklı Bulgur
Balıkesir Kaymaklısı
Herisa
Kuru fasulyeli kesme çorba
Hıngel
Pıshı
Hibeş
Palize
Kalbura Bastı
Hasuda (tatlı)
Çiğleme
Bamya Çorbası
Fırma Baklavası
Ağzı Açık
Sakala Çarpan Çorbası
Özbek Pilavı
Burma Tatlısı
Karıştırmalı Adıyaman Pilavı
Adıyaman Tavası
Babagannüç(Abugannüç)
İşkembe Dolması
Madımak
Arabaşı
Çakıldaklı
Tırşik
Toyga çorbası
Havleter
Kağıtta pastırma
Tantuni
Fasulye dible
Isırganotu Çorbası
Patlıcan Kebabı
Lakerda
Bakla tava
Tahinli patlıcan
Yörük kebabı
Kuzu etli patlıcan söğürme
Kuşburnu Çorbası
Çökülce (Sakarca) Muhlama
Çökülce (Sakarca) Kızartması
Bileki Ekmeği
Balık Pilakisi
Hamsi Izgara
Akçaabat Köftesi
Trabzon Peynirlisi
Hamsi Köftesi
Fındık Ezmesi
Yüksük Çorbası
İçli Adana (1 Kişilik)
Adana Soslu Çipura
Adana Soslu Tavuk
Adana Makarnası
Adana Mantısı
Balıkesir Kaymaklısı
Tavuklu Mantı
Tirit
Sarımsaklı
Kaymak Hamuru
Börülce
Metez
Keşkek
Hebenisk
Doğeba
Makrube
Tandır ve Tandır Ekmeği
Pisik Umacı
Lepe
Balık Doldurması
İzmir Köfte
KASTAMONU YÖRESİ
Kayseri Böreği
Firikli Acur Dolması
İçli Köfte
Oruk
►
Temmuz
(5)
►
Haziran
(1)
Hakkımda
Deniz Mutlu
Güzel yörelerimizin o tadına doyulmaz yöresel yemeklerini ve yöresel lezzetlerini burada paylasabilmek için bu blogu kurduk. Umarım herkesin faydalanabilecegi bir site olur. Katkılarınızı bekliyoruz...
Profilimin tamamını görüntüle
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder